Info

Outdoor Family on lapsiperheille suunnattu verkkosivusto, josta löydät ideoita ja inspiraatiota koko perheen yhteiseen ulkoiluun, urheiluun ja aktiiviseen yhdessäoloon.

Sivusto sisältää mm. kohdevinkkejä, tekemisideoita, retkikertomuksia ja tuotesuosituksia.

Outdoor Familyn taustalla on viisihenkinen espoolaisperhe: äiti, isä ja vuosina 2010, 2012 ja 2014 syntyneet pojat.

Inspiraatio sivuston perustamiseen lähti perheen suuresta sporttikipinästä sekä vanhempien vahvasta (mutta sittemmin hiipuneesta) urheilutaustasta. Sivuston takaa löytyy mm. toistakymmentä vuotta kilpasuunnistusta (äiti) ja tuhansia uintitreenejä (isä).

Vaikka perheen aikuiset ovat itse eläneet aikoinaan tavoitteellista urheilijaelämää, ei Outdoor Familyn ideana ole patistaa nykylapsia yltiötiukkaan treeniin – vaan ennenkaikkea innostaa sellaisiin ihaniin liikuntaelämyksiin, joista jokainen lapsi (ja aikuinen!) voi aidosti nauttia.

Tervetuloa mukaan!

Yhteistyökumppaniksi?

Outdoor Family -sivuston sisällöntuotannosta vastaa perheen äiti, Johanna Kleemola. Hänellä on taustallaan vuosien työkokemus mm. toimittajana, viestintäkonsulttina ja viestintätoimisto-osakkaana. Hän on myös perustanut Taidekoti-blogin ja toteuttanut tämän kautta lukuisia blogiyhteistyökampanjoita. Lisäksi hän kirjoittaa juttuja myös mm. suosittuun Retkipaikka-sivustoon.

Otathan yhteyttä, jos olet kiinnostunut laadukkaasta sisällöntuotannosta ja haluat olla mukana lisäämässä lapsiperheiden liikunnan riemua: johanna@outdoorfamily.fi.

Kuulemisiin!

Retkeilyblogi