Info

Outdoor Family on verkkomedia, josta löydät ideoita ja inspiraatiota koko perheen yhteiseen ulkoiluun, urheiluun ja ainutlaatuisiin luontoelämyksiin.

Sivusto sisältää mm. kohdevinkkejä, tekemisideoita, retkikertomuksia ja tuotesuosituksia.

Outdoor Familyn taustalla on viisihenkinen espoolaisperhe: äiti, isä ja vuosina 2010, 2012 ja 2014 syntyneet pojat.

Vanhempien laajasta lajihistoriasta löytyy mm. toistakymmentä vuotta kilpasuunnistusta sekä tuhansia uintitreenejä. Lasten harrastuksiin puolestaan lukeutuvat mm. jalkapallo, partio ja ns. seikkailulajit.

Vaikka perheen aikuiset ovat itse eläneet aikoinaan tavoitteellista urheilijaelämää, ei Outdoor Familyn ideana ole patistaa nykylapsia yltiötiukkaan treeniin – vaan ennenkaikkea innostaa sellaisiin ihaniin liikunta- ja luontoelämyksiin, joista jokainen lapsi (ja aikuinen!) voi aidosti nauttia.

Ihanaa, että olet mukana! Kiitos! 🙂

Yhteistyökumppaniksi?

Outdoor Family -sivuston sisällöntuotannosta vastaa perheen äiti, Johanna Kleemola (FM). Hänellä on taustallaan vuosien työkokemus mm. toimittajana, viestintäkonsulttina ja viestintätoimisto-osakkaana. Hän on myös ylläpitänyt useiden vuosien ajan Taidekoti-blogia ja toteuttanut tämän kautta lukuisia blogiyhteistyökampanjoita. Lisäksi hän kirjoittaa juttuja mm. suosittuun Retkipaikka-sivustoon.

Outdoorfamily.fi-sivustoa katsellaan keskimäärin 20 000 kertaa kuukaudessa ja sillä on kuukausittain noin 10 000 uniikkia lukijaa. Yksittäistä artikkelia on luettu tähän mennessä parhaimmillaan yli 25 000 kertaa. Outdoor Family löytyy myös mm. Instagramista ja Facebookista (@outdoorfamily.fi).

Esimerkkejä Outdoor Family -sivustolla toteutetuista yhteistyöpostauksista ovat esim.

Otathan yhteyttä, jos Sinäkin olet kiinnostunut laadukkaasta sisällöntuotannosta ja haluat olla mukana lisäämässä lapsiperheiden liikunnan riemua ja luonnosta nauttimista: johanna@outdoorfamily.fi.

Kuulemisiin!