Lasten fatbike-retki

Tulossa uudenlainen fatbike-reitti lapsille – Voita pyörät käyttöönne!

Kaupallinen yhteistyö: biking.fi

Puunrunkojen takaa pilkistelevä aurinko heittää kiehtovia valojuovia sammalmättäälle. Polku puikkelehtii metsän siimeksessä. Hetken päästä saavutaan kesäkukkien täyttämälle niitylle ja jatketaan polkemista vanhaa hiekkatietä pitkin.

Meno fatbike-pyörällä on pehmeää ja joustavaa. Polkiessamme entisen pujottelurinteen laelle pulssi alkaa nousta jo suhteellisen isoihin lukemiin. Alaspäin 9-vuotias lapseni kiitää sellaisella vauhdilla, ettei itselläni ole mitään mahdollisuutta pysyä perässä. Mutta kylläpä on kivaa. 🙂

Kehitteillä uusi lasten luontorata

Olemme päässeet esikoiseni kanssa tutustumaan biking.fin suunnitelemaan lasten luontoreittiin Nuuksion Pohjoiselle Portille, eli Vihtiin, Salmen ulkoilualueelle (os. Salmentie 100, Vihti).

Näemme hienoja luontokohteita, upeaa maastoa, monia kiehtovia elementtejä. Kuulemme ajatuksia uudesta, karttasovelluksen avulla kuljettavasta pyöräreitistä ja tähän liittyvistä, erilaisista rasteista. Tulossa on jotain niin hienoa! 🙂

Tulossa uusi fatbike-reitti lapsille / Nuuksion Pohjoinen Portti / biking.fi
Tulossa uusi fatbike-reitti lapsille / Nuuksion Pohjoinen Portti / biking.fi
Tulossa uusi fatbike-reitti lapsille / Nuuksion Pohjoinen Portti / biking.fi

Kerro mielipiteesi, osallistu arvontaan ja hyödynnä 10 euron alennus!

Biking.fi on nyt reilun vuoden ajan vuokrannut fatbikejä (eli poikkeuksellisen iso- ja pehmeäpyöräisiä maastopyöriä) tuolla Nuuksion pohjoispuolelta löytyvässä ulkoiluparatiisissa. (Lue aikaisempi juttuni täältä.)

Nyt suunnitelmissa on jälleen uutta: erilaisille kohderyhmille suunnattuja, pyörällä kuljettavia omatoimireittejä, jotka ovat toteutettavissa täysin itsenäisesti, ilman ihmiskontakteja – eli samalla ilman mahdollisia virustartuntoja.

Tulossa uusi fatbike-reitti lapsille / biking.fi / Mikko Siemann

Toteutus on vielä suunnitteluasteella, mutta Mikko Siemann (kuvissa) kertoo meille biking.fi-porukan ensimmäisiä ajatuksia lastenreittiin liittyen. Lisäksi hän kutsuu kaikki lasten kanssa ulkoilevat mitä lämpimämmin osallistumaan suunnittelutyöhön ja kertomaan näkemyksiään reitin pituuteen, sisältöön, vaativuuteen yms. liittyen.

Olisikin siis ihan mielettömän hienoa, jos millään viitsisit käyttää muutaman minuutin ajastasi vastaamalla tästä linkistä löytyvään kyselyyn.

Kiitokseksi vastauksestasi saat 10 euron alennuksen fatbike-pyörän vuokraamisesta sekä osallistut halutessasi arvontaan, jossa voit voittaa kolmeksi tunniksi käyttöösi yhden aikuisten ja yhden lasten pyörän (arvo 49 €).

Alennuksen voit käyttää millä tahansa biking.fi-pisteellä (eli Pohjoisella Portilla, Luontokeskus Haltiassa tai Tampereen Mustavuorella) 31.8.2020 asti. Mahdollisen arvontavoiton puolestaan voit käyttää Nuuksion Pohjoisella Portilla 30.9.2020 mennessä. Kyselyyn voit vastata 31.7.2020 asti ja arvonta suoritetaan 1.8.2020.

Jättisuuret kiitokset avustasi!!

Nuuksion Pohjoisella Portilla
Tulossa uusi fatbike-reitti lapsille / Nuuksion Pohjoinen Portti / biking.fi

Mikä biking.fi?

Biking.fi on neljän retkeily- ja liikunta-ammattilaisen perustama fatbike-vuokraamo ja pyöräretkien järjestäjä, jolta löytyy toimipisteet Nuuksion Pohjoiselta Portilta, Luontokeskus Haltiasta sekä Tampereen Mustavuorelta. Pohjoisen Portin ja Tampereen vuokravalikoimissa on myös lasten pyöriä.

Nyt kehitteillä olevat digireitit ovat uusi lisä perinteisiin, opastettuihin retkiin sekä aktiivisesti toimivaan pyörien omatoimivuokraukseen. Ja näistä reiteistä kuulemme lisää syksyllä. 🙂

(PÄIVITYS 23.4.2021: Reittien toteutus ei ole valitettavasti edennyt suunnitellusti, eikä valmista ole näin ollen ainakaan vielä…)

Biking.fi Nuuksion Pohjoisella Portilla

-Johanna

Pääset vastaamaan kyselyyn ja mm. osallistumaan arvontaan täällä.

Aikaisemman juttuni fatbike-vuokrauksesta ja testauksesta voit lukea täältä.

Ja biking.fi löytyy tietysti osoitteesta biking.fi. 🙂

Seuraathan Outdoor Familyä myös Facebookissa ja Instagramissa!

Ihanaa, jos tykkäät ja jaat! Kiitos!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *