Lasi-iglu / Saana Tiglo / Revontuli

ARVONTA! Elämyksellinen yö Revontuli Resortin lasi-iglussa

Majoitus saatu.

Jutun lopussa Revontuli Resortin tarjoama arvonta!

Siinä oli sellaista jännää kutkutusta. Innokasta odotusta.

Olin itse elämässä toteen yhtä hurmaavaa haavettani, ja lapsetkin fiilistelivät jo tulevaa yötä suurten lasi-ikkunoiden alla. Vaikka pilviverho piilotti tähdet taakseen, eivätkä revontulet tulisi tanssimaan tänä yönä, me saisimme nautiskella yläpuolellemme levittäytyvästä taivaasta.

Edessämme oli elämämme ensimmäinen lasi-igluelämys.

Lasi-iglu / Saana Tiglo / Revontuli Resort

Lasikattoisia luksusmajoitteita

Saariselän Kakslauttasessa ensimmäiset lasi-iglut rakennettiin jo vuonna 2001, ja viime vuosina näitä lasikattoisia ja -seinäisiä luksusmajoitteita on noussut lukuisiin pohjoisen lomakohteisiin.

Ensimmäisten lasi-iglujen muoto mukaili vahvasti perinteisiä jääigluja, mutta sittemmin lasi-iglun käsite on laajentunut kattamaan monia muitakin erimuotoisia, suurilla ikkunoilla varustettuja huoneistoja. Yhteistä näille kaikille on mahdollisuus ihailla mm. revontulia ja tähtiä suoraan sängystä – ja kokea näin jotain täysin uniikkia ja unohtumatonta.

Ja nyt tällaiseen uniikkiuteen pääsee myös huomattavasti Lappia etelämpänä, pienessä keski-suomalaisessa Hankasalmen kunnassa, alle 300 kilometrin päässä Helsingistä.

Lasi-iglu / Saana Tiglo / Revontuli Resort

Revontulessa lasi-igluja myös perheille

Hankasalmelaiseen Revontuli Resortiin rakennettiin ensimmäiset lasi-iglut vuonna 2018, ja nyt tuolla Iso-Virmasjärven rantamaisemissa sijaitsee muutamia kahden hengen lasi-igluja, neljälle hengelle tarkoitettu deluxe-iglu sekä lisäksi kaksi isoa, tiipiiltä muotonsa lainannutta Tigloa.

Näihin tigloihin mahtuu yöpymään jopa viisi henkeä, ja juuri tällaisessa kotamaisessa tiipii-iglussa me saimme viettää yhden yön parisen viikkoa sitten. 🙂

Ja juuri tämä muutamien Revontulen isojen lasi-iglujen koko tekee niistä erityisen ainutlaatuisia! Koko Suomesta ei nimittäin taida löytyä muita vastaavia lasi-iglupaikkoja, jotka on tarkoitettu jopa tällaisille monen hengen perheille (eikä siis pelkästään pääasiassa pariskunnille)…

Saana Tiglo / Revontuli Resort

Pienenä tähtitaivaan alla

Kun me tuolloin parisen viikkoa sitten astuimme sisään Revontuli Resortin Saana Tigloon, tulvi vastaamme kauneutta, tyylikkyyttä ja tunnelmallisuutta, lämpöä ja lempeää luksusta.

Edelliset yöt hyvinvarustellussa perusmökissä olivat olleet ihan loistavia, eikä meillä suinkaan olisi ollut mitään tarvetta vaihtaa majoituspaikkaamme. Mutta tämä Saana ei ollutkaan mikään pelkkä majoituspaikka. Se oli elämys. Se oli ainutlaatuinen kokemus. Se oli jotain erityistä ja ennenkokematonta.

Yö lasi-iglussa

Tämän isoimmankin iglun tilat olivat kohtuullisen pienet, mutta tunnelma sitäkin suurempi. Täällä ei kokkailtaisi illallisia perheelle, mutta täällä nautittaisiin elämän tyylikkyydestä. Täällä otettaisiin kosketusta maailmankaikkeuteen ja koettaisiin elävämme. Tässä ja nyt. Pieninä mutta merkityksellisinä.

Lasi-iglu / Saana Tiglo / Revontuli Resort
Saana Tiglo / Revontuli Resort

Kompakti kokonaisuus suurta kauneutta

Saana Tiglon sisääntulokerroksessa sijaitsevat oleskelutila, minikeittiö, pikkuinen wc sekä idyllisen minimaalinen sauna. Puiset portaat kuljettavat vieraat kakkoskerrokseen, joka hurmaa korkeuksiin kohoavalla, kotamaisella katollaan sekä suurella ikkunapinnallaan.

Suurten ikkunoiden edessä sijaitsee moottoroitu parivuode ja tilan laidoilla kaksi erillistä sänkyä. Lisäksi alakerran sohva on levitettävä.

Saana Tiglo / Sauna / Revontuli Resort
Saana Tiglo / wc / Revontuli Resort
Saana Tiglo / Revontuli Resort

Elämyslahja, jota myös lapset arvostavat

Tuolla korkeuksiin levittäytyvän ikkunan alla toivotimme tähdet, revontulet, puiden latvat, lumisateen sekä kaiken muunkin taivaallisen tervetulleeksi ihastuttamaan kauneutta janoavia aistejamme.

Oli vaikuttavaa. Ihan mahtavaa. Ja imelästi ilmaistuna: niin ihanaa.

Olin automaattisesti kuvitellut meidät mieheni kanssa nukkumaan ikkunoiden eteen sijoitettuun parivuoteeseen, mutta lapsemme olivat asiasta täysin eri mieltä…

Jokainen halusi saada viettää yönsä todellisella paraatipaikalla, nautiskella maisemista ja fiilistellä näkymiä. Ja niinpä lopulta kolme pienokaistamme kokivat sen uniikeista uniikeimman yön – ja itse sain hykerrellä sitä, että jälkikasvummekin osaa arvostaa ainutlaatuisuutta ja erityisyyttä, kauneutta ja ihanuutta, elämyksellisyyttä ja uudenlaisia kokemuksia…

Ja juuri tätä yö Revontuli Resortin lasi-iglussa antaa – kunhan vain ottaa kaiken ympäröivän avoimena vastaan.

Lasi-iglu / Saana Tiglo / Revontuli Resort

ARVONTA! Voita lasi-igluyö itsellenne!

Jos olet kiinnostunut kokemaan vastaavan elämyksen, siihen on nyt mahdollisuus jopa täysin ilmaiseksi! Revontuli Resort lupasi nimittäin tarjota jollekin onnekkaalle lasi-igluyön täysin veloituksetta!!

Voit voittaa majoituslahjakortin mieleiseesi Revontuli Resortin lasi-igluun yhdeksi yöksi 1-5 hengelle kertomalla alla olevassa kommenttikentässä esim. kenet ottaisit mukaasi kokemaan tätä elämystä!

Lahjakortti (arvo jopa 450 €) on käytettävissä arkipäivisin (tulopäivillä ma-to) vuoden 2021 aikana ja siihen sisältyy majoituksen lisäksi myös aamiainen.

Arvonta suoritetaan ystävänpäivänä 14.2.2021 klo 21. ❤

(Jätäthän kommenttiisi mukaan myös toimivan sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ilmoittaa sinulle mahdollisesta voitostasi! Osoite ei näy muille, eikä sitä tallenneta mihinkään. Mikäli voittajaan ei saada yhteyttä 28.2.2021 mennessä, arvotaan uusi voittaja.)

Voit tuplata voittomahdollisuutesi osallistumalla samaan arvontaan myös Instagramin puolella: www.instagram.com/outdoorfamily.fi 4.2.2021 klo 22 alkaen! 🙂

Onnea arvontaan ja ihania talvipäiviä!

-Johanna

PÄIVITYS 14.2.2021: Suuret kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille! Arvonta on suoritettu ja voittoarpa osui Iiris Ikäheimoon. Suuret onnittelut! Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti voitosta.

Lasi-iglu / Saana Tiglo / Revontuli Resort

Oma yömme Revontuli Resortin Saana Tiglossa oli osa yhteistyömatkaamme Hankasalmelle. Tästä koko matkasta olen kirjoittanut erillisen, kaupallisen yhteistyöpostauksen: 12 seikkaa, jotka tekevät Hankasalmesta unelmien lomakohteen. Tuossa jutussa mm. kerrotaan siitä, mitä kaikkia, lukuisia aktiviteetteja Revontuli Resortista löytyy!

Lisätietoa Revontuli Resortista löytyy osoitteesta www.revontuli.fi ja lasi-igluista osoitteesta www.revontuli.fi/fi/majoitus/lasikattoiglut.

Tiglot rakennetaan Hankasalmella, ja niiden taustalle on jyväskyläläinen yritys, Arktinen Taivas Oy. Lisätietoja löytyy osoitteesta tiglo.fi.

Saana Tiglo / Revontuli Resort

Seuraathan Outdoor Familyä myös Instagramissa ja Facebookissa!

Ihanaa, jos tykkäät ja jaat! Kiitos!

178 comments on “ARVONTA! Elämyksellinen yö Revontuli Resortin lasi-iglussa

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *