Gymi Redi – Helsingin uusin lasten liikuntapaikka

Yhteistyössä: Gymi

Ensimmäiseksi vastassa on suuri trampoliini. Katosta roikkuu renkaita ja joogaliinoja. Seinillä on kiipeilyyn kutsuvia tankoja. Ja isot puolapuut. On parkouriin kannustavia telineitä, pehmeitä mattoja ja paljon muuta.

Olemme hypänneet Espoon Urheilupuistossa metroon ja ajaa hurauttaneet Helsingin Kalasatamaan. Tämä on ensikosketuksemme pääkaupunkiseudun uusimpaan lasten ja nuorten liikuntapaikkaan, Gymi Rediin. Ja hyvältä vaikuttaa!

Gymi REDI / Lasten liikunta

Kymmenenvuotiaan Gymin tuorein sali

Helsingin Kalasatamaan, aivan metroaseman viereen, avattiin pari viikkoa sitten uusi, urbaani kauppakeskus Redi. Ja tämän kauppakeskuksen neloskerroksesta löytyy myös upouusi Gymi.

Uuden karheista tiloistaan huolimatta Gymi ei kuitenkaan ole kokonaisuudessaan mikään ihan untuvikko. Ensimmäinen lasten ja nuorten liikuntakeskus Gymi avattiin nimittäin Helsingin Kamppiin jo kymmenen vuotta sitten, ja tällä hetkellä saleja löytyy Redin lisäksi Espoon Suurpellosta, Kirkkonummelta ja Valkeakoskelta. Ja kesällä Gymi aloitti laajentumisen myös Ruotsiin ja Norjaan!

Gymi Redi

Mikä Gymi?

Kyseessä on suomalainen lasten ja nuorten liikuntakonsepti, jonka tavoitteena on kehittää lasten ja nuorten liikunnallisia ominaisuuksia motivoivasti, motorisia taitoja painottaen ja lapsen kehitys huomioiden.

Toiminta perustuu säännöllisiin Gymi-tunteihin, joihin ilmoittaudutaan koko kaudeksi ja joita löytyy eri ikäisille lapsille (ja myös aikuisille). Mukana tunneilla on mm. Ninja Warrior -rataa, voimistelua, parkouria, freerunningia, akrobatiaa, sirkusta ja joogaa. Ohjattujen tuntien lisäksi Gymien lukujärjestyksissä on vapaita Gymi Family -omaharjoittelutunteja, joihin voi tulla myös kertamaksulla koko perheen voimin liikkumaan ja temppuilemaan (20 € / kerta / perhe, sis. 3 lasta) .

Edellisten lisäksi Gymeillä järjestetään koululaisten loma-aikoina leirejä, ja saleilla on myös mahdollisuus viettää mm. hauskoja, ohjattuja synttäreitä.

Gymi Redin lukujärjestys löytyy täältä ja hinnasto täältä.

Gymi Redi / Lasten liikunta

Seitsemän vuoden Gymi-kokemuksemme

Olemme itse käyneet Espoon Gymeillä siitä asti, kun esikoisemme täytti vuoden, ja viime vuonna juhlimme salilla myös synttäreitä. Kokemuksistamme voit lukea lisää Taidekoti-blogiini kirjoittamistani jutuista:

(Huom! Koska ko. blogi on keskittynyt taiteeseen ja luovuuteen, tämä näkökulma on mukana näissäkin jutuissa. Älä anna sen häiritä! 😉 )

Samaisesta blogistani löytyy juttu myös Gymin kehittämistä, aivan loistavista Gymi Furniture -kalusteista:

GYMI REDI / Lasten liikunta

Suositus! Ehdottomasti!

– Johanna

Gymi Redi, Kauppakeskus REDI, 4. krs., Kalasataman metroasema, Työpajankatu, Helsinki, 
puh. 044 0818 810, info.redi(at)gymi.fi, www.gymi.fi

Olimme mukana bloggaajille järjestetyssä tilaisuudessa 21.9.2018. 

Outdoor Family -sivustolla esitellään mm. retkivinkkejä ja ulkoiluideoita, mutta mukana on aika ajoin myös poikkeuksellisen kiinnostavia sisäliikuntapaikkoja. 🙂 (Ks. myös esim. juttu Espoossa, Tapiolan Urheilupuistossa, sijaitsevasta Extreme Esportista.)

Seuraathan Outdoor Familyä myös Facebookissa ja Instagramissa!

Ihanaa, jos tykkäät ja jaat! Kiitos!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *