Extreme Esport Tapiolan Urheilupuistossa

Extreme Esport – huippuareena aktiivisille synttäreille

Kaupallinen yhteistyö: Extreme Esport

Nyt ei olla metsässä. Eikä edes ulkona. Mutta onneksi sisäliikuntapaikatkin voivat olla ihan loistavia. Siis todellakin. Ja yksi tällainen on uusi, espoolainen Extreme Esport.

Tapiolan Urheilupuistossa sijaitseva Extreme Esport on monipuolinen aktiiviteettiareena aivan uuden metroaseman ja monien muiden urheilupaikkojen kupeessa. Ko. areena avattiin viime kesänä, ja heti bongattuamme tämän uuden Esportin, oli selvää, että syyskuiset 8-vuotissynttärimme tullaan juhlimaan tuolla. Ja pari päivää sitten tämä h-hetki koitti.

Oli kivaa. Ja hauskaa. Ja energistä. Ja vauhdikasta. Oli toimivaa ja tehokasta, rentoa ja helppoa, hienoa ja hyvin hoidettua.

Extreme Esport

Mikä Extreme Esport?

Kyseessähän ei siis suinkaan ole mikään ns. tavallinen Esport-sali jumppineen ja kuntosaleineen, vaan sen sijaan urbaania extreme-urheilua henkivä areena, jossa pääsee haastamaan itseään ja kavereitaan trampoliini- ja ninja warrior -radoilla, parkour- ja kiipeilypaikoissa, vaahtomuovialtaissa, wipeoutissa ja niin edelleen.

Lisäksi katonrajassa kulkee vaikuttava kiipeilyrata, jolle pääseminen edellyttää minimissään 155 cm:n pituutta ja valjaiden käyttöä.

Extreme Esportin hinnat alkavat 15 eurosta per tunti. Puolitoista tuntia aktiiviaikaa saa 20 eurolla ja kaksi tuntia 25 €:lla. Lisäksi kaikilla on oltava paikan omat, 3 euroa maksavat, hyppysykat. Varmistaakseen mahtumisen areenalle, voi ns. hyppyajan varata etukäteen areenan verkkosivuilta. Ja samoilla sivuilla on myös mahdollisuus varata synttärit!

Esport Extreme

Extreme Esport

Synttärivaraus

Synttäriaikaa varatessa kannattaa huomioida seuraavat seikat:

1. Juhla-aika

Vaikka verkkosivuilla kerrotaan synttäreiden kokonaiskestoksi 1,5 h, tämä on oikeasti 2 h (kuten puolestaan varausjärjestelmä näyttää). Aluksi on puolitoista tuntia aktiiviaikaa ja sen päälle puoli tuntia herkuttelua. (Toivottavasti tämä ristiriita on kuitenkin jo korjattu, kun luet tätä juttua! 😉 Itse nimittäin varmistelin ko. asiaa pariinkin otteeseen…)

2. Osallistujamäärä

Juhlajoukon maksimikoko on 16 hlöä, mutta minimiä ei taida olla ollenkaan.

3. Ikäraja

Ehdoton alaikäraja Extreme Esportiin on 7 vuotta.

Extreme Esport

Extreme Esport

Millaista oli?

Entä itse synttärit? Oliko kivaa? Toimiko kaikki? Olisiko joku voinut mennä paremmin?

Juhla-ajaksi olisi loppujen lopuksi riittänyt ihan hyvin puolitoista tuntia, mutta muuten kaikki oli oikeastaan ihan täydellistä yhdelletoista kakkosluokkalaiselle pojalle. Paikka oli aivan huippu ja kaikki toimi superhyvin. Ja näin huoltajan näkökulmasta eivät juhlat oikein olisi voineet olla yhtään helpommat. Saatikka hauskemmat.

Esimerkiksi seuraavat seikat toimivat perusteena sille, että Extreme Esport saa suuren synttärisuosituksemme:

1. Oma opas

Vaikka emme olleet varanneet varsinaista ohjaajaa omille synttäreillemme, oli porukkaamme vastassa erikseen meille nimetty opas.

Oppaamme johdatti joukkomme omaan juhlahuoneeseemme, kertoi paikan säännöt ja piti huolen, että kaikki sujui hyvin.

2. Muu henkilökunta

Ns. oman oppaamme lisäksi areenalla päivysti useita muitakin henkilöitä, jotka neuvoivat laitteiden ja ratojen käytössä, antoivat ohjeita, kertasivat sääntöjä jne. (Oma roolimme aikuisina oli siis erittäin helppo…)

3. Paikka

Ja itse paikkahan on siis ihan mahtava! Hauskoja treenitiloja ja monenlaista tekemistä – niin porukalla kuin itsekseenkin! Ja hieno fiilis!

4. Koko

Vaikka tilaa ja tekemistä riitti, oli koko areena kuitenkin hyvinkin kompakti ja avara. Oikeastaan joka puolelta pystyi havainnoimaan muita tiloja ja seuraamaan, missä omat juhlijamme kulloinkin viilettivät.

5. Tarjoilut

Omassa juhlahuoneessa sai käydä juomassa vettä missä välissä tahansa, mutta varsinaisen herkkuajan alettua kukin sai täyttää mukinsa kahvilan tiskillä limulla. Huoneeseemme tuotiin hedelmiä, sipsejä, hitunen karkkia ja jäätelökakku. Lisäksi olimme tilanneet kaikille hotdogit (joiden nakit eivät tosin oikein tehneet kauppaansa…)

6. Kustannukset

Mielelläni maksoimme tästä ilosta, avusta, helppoudesta ja hauskuudesta 30 € per lapsi (sis. KAIKEN)!

Ja ihan loistavaa kustannusten suhteen on myös se, että lopullinen lasku tulee sen mukaan, kuinka monta juhlijaa todellisuudessa pääsee paikalle. Vaikka siis juhlijamäärä on pitänyt vahvistaa viikkoa aikaisemmin, suhtaudutaan viimehetken sairastumisiin yms. erittäin joustavasti… 🙂

7. Pääsy

Extreme Esport sijaitsee aivan Urheilupuiston metroaseman vieressä, eli sinne on kätevä tulla julkisilla kauempaakin.

Omalla autolla saapuvia varten hallin edestä löytyy ilmaisia parkkipaikkoja (max. 3h)!

Extreme Esport

Extreme Esport

Mitä muuta?

Koska kyseessä on uutuuspaikka, oli meidän juhlajoukostamme vain pari ehtinyt käydä testaamassa ko. areenan aikaisemmin. Uutuudenviehätys oli siis suuri, mutta aika varmaa on, että moni näistäkin lapsista tullaan näkemään Extreme Esportissa useasti uudelleen.

Tuonne voi siis kuka tahansa yli 7-vuotias mennä liikkumaan arkisin klo 13-21, lauantaisin 9-21 ja sunnuntaisin 10-20. Lisäksi ovet ovat avoinna 13-17-vuotiaille myös perjantai- ja lauantai-iltaisin klo 21-23! Ja samoina iltoina klo 18 eteenpäin areena täyttyy värivaloista ja hohtodiscosta. 🙂

Tämän lisäksi Extreme Esportissa järjestetään erilaisia kursseja eri ikäisille lapsille – ja tottakai myös aikuisille! (Lue lisää täältä.)

Extreme Esport / synttärit

Suositus!!!

– Johanna

Extreme Esport / Tapiolan Urheilupuisto / Koivu-Mankkaan tie 3, Espoo / 044 770 3273 / www.esportextreme.fi

Ihanaa, jos tykkäät ja jaat! Kiitos!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *