Extreme Run

Lasten hauskat juoksukilpailut – 10 poimintaa loppuvuodelle

15.8.2018

Löytyykö teiltä lapsi, joka rakastaa juosta? Entä sellainen, joka haaveilee ihan oikeista mitaleista? Tai haluaisi päästä testaamaan kisailua?

 

Lasten ExtremeRun

Kova hinku kisailemaan

Siitä lähtien, kun esikoisemme osallistui vajaa vuosi sitten elämänsä ensimmäiseen juoksukilpailuun, ovat nuoremmatkin lapsemme odottaneet pääsevänsä mukaan sellaiseen kisaan, josta jokainen osallistuja saisi mitalin.

Tämä toive toteutui parisen viikkoa sitten. Tuolloin kaikki kolme lastamme (4-, 6- ja vajaa 8-vuotiaat) pääsivät pinkomaan Hietalahden hiekkarannalle muutaman sadan metrin matkan – ja saivat lähteä kotiin hienot Helsinki Twilight Run -mitalit kaulassaan.

Eikä into suinkaan hiipunut. Kaikki halusivat päästä pian uusiin kilpailuihin. Hinku oli kova. Ja niinpä meidän perheemme löytyi heti seuraavana aamuna Leppävaaran urheilukentällä järjestetystä ExtremeRun-tapahtumasta. 🙂

Ohjelmassa oli hauska ja hitusen haastavakin rata vesiesteineen, autojen ylityksineen, putkiryömintöineen, vaahto-osuuksineen, pomppulinnoineen jne. Oli hienoa, miten vanhemmat pääsivät juoksemaan lastensa rinnalla. Ja oli hienoa, miten innoissaan sadat lapset starttasivat omiin lähtöihinsä.

 

ExtremeRun / Lasten juoksukilpailu

 

Omalta kannaltamme oli myös ihan huikeaa, miten upeasti pienet ex tempore -juoksijamme läpäisivät ratansa: kotiin lähti (paitsi kolme iloista poikaa mitaleineen) myös 6-vuotiaiden kolmospysti sekä kahdeksanvuotiaiden voittopokaali! Lisäksi kaikki osallistujat saivat mukaansa myös komeat vesipullot ja treenipussukat. Ja lapset olivat ihan innoissaan.

 

Extreme Run

10 lasten juoksukilpailupoimintaa loppuvuodelle

Tämän (jopa hieman yllättävän) menestyksen seurauksena meillä innostuttiin kisailusta entistäkin enemmän – ja alettiin heti googlailla lisää kivoja juoksutapahtumia. Tässä 10 mahdollista juoksutapahtumapoimintaa loppuvuodelle (ihan kaikista tosin ei saa automaattisesti mitalia…):

 

Lisää juoksutapahtumia löytyy mm. Juoksija-lehden kalenterista. Ja olisi hienoa kuulla, jos tiedät jonkun rennon, kivan ja mukavan juoksutapahtuman, johon myös lapset ovat tervetulleita. Iso kiitos, jos kerrot tällaisesta tämän jutun kommenttikentässä tai lähetät viestiä osoitteeseen info@outdoorfamily.fi!

 

Lasten ExtremeRun

 

– Johanna

 

P.S. Tämän jutun kuvat ovat Espoon Lasten ExtremeRun 2018 -kilpailuista. Yksittäiskuvat ovat järjestäjän ottamia ja yleisesti jakamia kuvia.

 

Ihanaa, jos tykkäät ja jaat! Kiitos!

02 comments on “Lasten hauskat juoksukilpailut – 10 poimintaa loppuvuodelle

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *