Feelia Ruokakauppa / lohikeitto

Superkätevää retki- ja reissuruokaa Feelia Ruokakaupasta

Kaupallinen yhteistyö: Feelia Ruokakauppa

Jos pitäisi nimetä yksi parhaista, viimeisen vuoden aikana tekemistäni, löydöistä, se olisi Feelia Ruokakauppa. Siis verkkokauppa, josta saa tilattua valmista, edullista, pitkään säilyvää ja pieneen tilaan pakattua kotiruokaa suoraan kotiovelle. Tämä löytö on tuonut ihan järjettömän paljon helpotusta, kätevyyttä ja näppäryyttä niin päiväretkiimme kuin pidempiinkin reissuihin.

Feelia Ruokakauppa on vapauttanut lukuisia ruuanlaittotunteja seikkailulle. Se on mahdollistanut monet kunnon retkiruuat pelkkien eväsleipien sijaan. Se on vaihtanut kiireen leppoisuuteen, nälkäkiukut leveisiin hymyihin ja tuskastuneina puserretut perunoiden pilkkomiset valmiisiin herkkusoppiin. Feelia Ruokakaupan ansiosta olemme voineet myös välttää turhat kaupassa käynnit pidemmilläkin reissuilla – ja lisäksi saada ihan uskomattoman helpon mahdollisuuden nauttia missä tahansa valmista, hyvää ruokaa rennosti omalla porukalla. 🙂

Olemme lämmittäneet lukuisia kertoja nopeat Feelia-keitot ruokatermareihin ennen lähiretkelle lähtöä. Olemme pakanneet autoon kylmälaukulliset Feelia Kotiruokia suunnatessamme syys-, joulu- ja hiihtolomareissuille pohjoiseen. Olemme kuumentaneet valmiita Feelioita niin nuotiopannulla kuin alkeellisen erämökkimme pikkuliedellä. Olemme mikrottaneet niitä nopeasti vuokrahuoneiston keittiössä laskettelupäivän keskellä. Ja monet monituiset kerrat olemme myös kiittäneet sitä, että kotijääkaapistammekin löytyy aina valmista Feelia Kotiruokaa palatessamme nälkäisinä pitkiltä hiihto-, pyörä- tai patikkaretkiltä.

Jos voi saada lautaselleen säilöntäaineetonta kotiruokaa vain muutamassa minuutissa, on ihan selvää, että me olemme tarttuneet tilaisuuteen. Ja kun sain mahdollisuuden kirjoittaa tämän yhteistyöjutun, olin ihan innoissani tilaisuudesta vinkata näistä ruuista myös muille. Feelia on nimittäin ihan huippu.

Feelia Ruokakauppa / Lohikeitto

Edullista kotiruokaa superhelposti

Ei Feelia toki ole mitään gourmet-ruokaa, jota haluaisi nauttia niinä kaikkein hienoimpina illallishetkinä. Ei sen ole tarkoituskaan olla. Sen sijaan se on sellaista perusruokaa, jota syö erittäin mielellään niinä päivinä, kun haluaa käyttää ruuanlaittoon kuluvan ajan ennemmin luonnosta ja liikunnasta nauttimiseen.

Ja kaiken lisäksi se on järjettömän edullista: viisihenkisen perheen lounaskeitot tai päivälliskiusaukset maksavat koko porukalta yhteensä alle kympin. Eli aika vaikea on edes itse saada tehtyä lohisopat tuohon hintaan. Ja vaikka miten mielelläni tukisin pieniä rinne- ja satamaravintoloita, kasvaa matkakassa aika lailla, jos maksaa joka päivä monta kymppiä ison perheen lounaskeitoista…

Näinpä meillä on taas valmiina iso kasa Feelioita huomenna starttaavaa purjehdusta varten. 🙂 Ja tällä kertaa nimenomaan keittoja, koska juuri ne ovat omasta mielestäni kaikkein näppärintä lämmittää kunnolla kuumiksi ns. retkiolosuhteissa.

Feelia-ruokaa veneessä

Lounaskeitot veneeseen pariksi viikoksi

Kesälomapurjehduksemme ruokahuolto on suunniteltu siten, että lämmitämme aina lounaaksi kätevät Feelia-keitot ja iltaisin sitten grillailemme rauhassa rantakallioilla tai keittelemme veneen pentterissä jotain hitusen gurmeempaa.

Parin viikon lounaslistaltamme löytyy mm. kolmenlaista lohi- ja kalakeittoa sekä lasten lempparia eli nakkikeittoa. Mukana on myös useampi pussi superherkullista hernekeittoa sekä mm. porkkana- ja tomaattikeittoja, broilerikeittoa, jauhelihakeittoa, linssikeittoa jne.

Yhteensä Feelian keittovalikoimassa on reilusti yli 20 erilaista keittoa. Näiden lisäksi löytyy erilaisia kiusauksia, laatikoita, kastikkeita, lisukkeita, puuroja jne. Kaikkinensa tarjolla on yli 100 tuotetta, joista saa hyvän ruuan helposti vain lämmittämällä. Joihinkin ruokiin (kuten osaan keitoista) pitää lisätä vettä ja/tai kermaa, ja halutessaan ruokia voi toki tuunailla esim. siemenillä, yrteillä tms.

Tomaattikeitto / Feelia

10 syytä valita Feelia Ruokakauppa

Hehkutan Feeliaa erittäin innoissani, ja syitä tälle on monia.

1. Nopeus

Ensimmäinen näistä on nopeus. Siis se, että lautaselle saa kunnollista ruokaa muutamassa minuutissa.

2. Helppous

Toinen pointti on helppous. Feelia Kotiruokien valmistus tapahtuu nimittäin siitä vaan leikkaamalla pussin suun auki ja lämmittämällä ruuan. Maksimissaan mukaan pitää kaataa vähän vettä ja/tai purkillinen kermaa.

3. Säilyvyys

Kolmas hehkutussyy on ruokien käsittämättömän pitkä säilyvyys. Feelia Kotiruokiin ei lisätä valmistusvaiheessa lainkaan säilöntäaineita, mutta tästä huolimatta ne säilyvät jääkaapissa kuukausia. Tämä onnistuu ns. autoklaavimenetelmän ansiosta, jossa tuotteet ensin pakataan vakuumiin, kuumennetaan korkeaan lämpötilaan ja sitten jäähdytetään nopeasti. Ja saman homman ansiosta tuotteet kestävät myös hetkellistä lämpöä huomattavasti perustuotteita paremmin.

4. Tiiviit pakkaukset

Ihan huippukätevää on myös se, miten pieneen tilaan Feeliat mahtuvat. Yhteen jääkaappilaatikkoon tai kylmälaukkuun mahtuu tosi monta ruokaa, ja veneenkin hyvin rajallisissa kylmäsäilytystiloissa on ihan loistavaa, että tiiviiksi puristettuja Feelia-pusseja mahtuu mukaan jopa yllättävän iso määrä.

5. Hinta

Kuten jo tuossa yllä mainitsinkin, yksi valmiiden Feelia-ruokien ehdoton plussa on niiden edullinen hinta. Iso volyymi mahdollistaa myös tingityt hinnat, ja halvimmillaan yksittäisen annoksen hinnaksi tulee vain 0,78 €!

6. Tilaaminen

Feelia Kotiruokien ostaminenkin on todella kätevää. Osoitteessa feeliaruokakauppa.fi valitaan mieluisat tuotteet ostoskoriin ja maksetaan ne. Toimitus tapahtuu suoraan kotiovelle kaikkialla Suomessa muutamassa arkipäivässä. Isoon osaan maata ruuat kulkevat kylmäsäilytysbokseissa postin välityksellä, mutta monessa kaupungissa on käytössä myös Fetchin kylmäkuljetus. Esim. meille tänne Espooseen saa ruuat parhaimmillaan ovelle jo seuraavaksi päiväksi tiiviisti pakatussa pahvilaatikossa. 🙂

Halutessaan Feelia Ruokakaupasta voi tilata myös jatkuvan kotiruokaboksitilauksen (lisää täällä).

7. Terveellisyys

Tärkeää on tietysti myös se, että Feelian ruuat ovat terveellisiä. Ne ovat kotimaisia, ravitsemusasiantuntijoiden kehittämiä ja aitona käsityönä valmistettuja perusruokia. (Ruokiin ei lisätä valmistusvaiheessa lisäaineita, mutta osassa tuotteissa näitä on mukana, jos esim. jotkin raaka-aineet, kuten nakit, sisältävät niitä jo valmiiksi.)

8. Kotimaisuus

Feelia on kotimainen verkkoruokakauppa, ja kaikki Feelia Kotiruuat valmistetaan Suomessa, Pyhännällä. Ruokien raaka-aineista yli 80 % tulee Suomesta.

9. Vastuullisuus

Feelialle vastuullisuus tarkoittaa terveellistä ruokaa, laadukkaita raaka-aineita, paikallisuutta, ympäristöä kunnioittavaa toimintaa, hävikin vähentämistä ja tasa-arvoista työympäristöä. Feelia Kotiruuat valmistetaan heidän omassa keittiössään kotimaisella biokaasulla. Biojäte tietysti kompostoidaan ja tuotteiden pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä. Pitkän säilyvyyden ansiosta syntyy myös vähemmän hävikkiä – niin tehtaalla kuin kotonakin.

10. Maku

Ja tottahan toki Feelia saa kiitosta myös ruokiensa mausta! En väitä, että kaikki heidän ruokansa olisivat mitään lemppareitani, mutta esim. monet keitot ovat oikeasti todella hyviä. Ja perunamuusi! Ja palapaisti! Ja lapsillekin maistuvat tosi monet Feelia Kotiruuat. 🙂 Ja vaihtoehtojahan riittää!

Suuri suositus siis!

Feelia / Tomaattikeitto

10 % alennusta ensitilauksesta

Jos et vielä ole testannut Feelia Ruokakauppaa, mutta ajatus houkuttelisi, kannattaa hyödyntää alekoodi OutdoorFamily10. Tällä koodilla saat 10 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi. Ja kauppa löytyy siis osoitteesta feeliaruokakauppa.fi.

Helppoja ruokahetkiä!

-Johanna

Valmista lohisoppaa veneessä

Kaikki retkiruokavinkkimme löydät osoitteesta outdoorfamily.fi/category/ruoka/.

Seuraathan seikkailujamme myös Instagramissa ja Facebookissa!

Ihanaa, jos tykkäät ja jaat! Kiitos!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *